Tisztelt Szülők, Kedves Felvételizők!

Az ideiglenes rangsort az iskolánkba jelentkezett általános iskolai tanulók összesített felvételi eredményei alapján tagozatonként készítettük el. A rangsorban elfoglalt helyüket, és az elért pontszámukat a tanulók az oktatási azonosítójuk beírása után nézhetik meg.

A tanulók több intézménybe és többféle képzésre, tagozatra jelentkezhettek. Ezeket az információkat a középiskolák természetesen nem ismerhetik.

Kérjük adja meg a tanuló OM azonosítóját

A 2018-2019-es tanévre iskolánkba felvehető tanulók száma:
6 évfolyamos képzés
humán osztály: 30 fő
reál osztály: 30 fő

4 évfolyamos képzés
magyar-angol két tanítási nyelvű tagozat: 15 fő
magyar-német két tanítási nyelvű tagozat 15 fő
emelt szintű biológia tagozat 15 fő
emelt szintű matematika tagozat 15 fő

5 évfolyamos képzés
Arany János Tehetséggondozó Program: 24 fő

A felvételi döntés az egyes középiskolákban elért felvételi eredmények és a Győrbe küldött adatlapon feltüntetett jelentkezési sorrend alapján, egy központi számítógépes program segítségével születik meg.
Tehát úgy is bekerülhet valaki egy adott képzésre, hogy a most közzétett jegyzéken még nem áll bejutó helyen. (Ez azt jelenti, hogy ha például valaki most 28. a rangsorban, és 15 főt veszünk fel az adott képzésre, van esélye bekerülni, mert az őt megelőzők közül akár 14 tanulót is másik iskolába vagy képzésbe vesznek fel.) Ezért a sorrend módosítást feleslegesnek tartjuk, és nem javasoljuk.

Ha egy tanuló több intézményben, illetve több tagozaton is bejutó helyen szerepel, akkor neki érdemes végiggondolnia ezek sorrendjét, és ha szükségesnek látja, sorrend módosítással élhet.

A végleges felvételi döntésről 2018. április 27-ig határozatban értesítjük a felvételizőket.

Pontszámításunk: pdf