Tisztelt Szülők, Kedves Felvételizők!

Az ideiglenes rangsort az iskolánkba jelentkezett általános iskolai tanulók összesített felvételi eredményei alapján tagozatonként készítettük el. . (A felvételi pontszámításról és a felvehetők létszámáról a felvételi tájékoztatónkban olvashatnak.) A rangsorban elfoglalt helyüket, és az elért pontszámukat a tanulók az oktatási azonosítójuk beírása után nézhetik meg.

A tanulók több intézménybe és többféle képzésre, tagozatra jelentkezhettek. Ezeket az információkat a középiskolák természetesen nem ismerhetik.

Kérjük adja meg a tanuló OM azonosítóját

A 2019-2020-as tanévre iskolánkba felvehető tanulók száma:
6 évfolyamos képzés
humán osztály: 30 fő
reál osztály: 30 fő

4 évfolyamos képzés
magyar-angol két tanítási nyelvű tagozat: 15 fő
magyar-német két tanítási nyelvű tagozat 15 fő
emelt szintű biológia tagozat 15 fő
emelt szintű matematika tagozat 15 fő

Mivel a tanulók több intézménybe és többféle képzésre, tagozatra jelentkezhettek, ezért ezekben a rangsorokban – akár bejutó helyen - olyan tanulók is szerepelnek, akik nem az adott iskolát jelölték meg első helyen. (Természetesen azt mi sem tudjuk, hogy hányan vannak ezek a tanulók.)

Ezért majd úgy is bekerülhet valaki egy adott képzésünkre, ha a most közzétett jegyzéken látszólag még nem áll bejutó helyen, de gimnáziumunkat jelölte meg első helyen. Az Ő esetükben a sorrendmódosítást feleslegesnek tartjuk, ezértnem javasoljuk.

Ha egy tanuló több intézményben, illetve több tagozaton is bejutó helyen szerepel, akkor neki érdemes végiggondolnia ezek sorrendjét, és ha szükségesnek látja, sorrendmódosítással élhet.

A végleges felvételi döntés az egyes középiskolákban elért felvételi eredmények és a Győrbe küldött adatlapon feltüntetett jelentkezési sorrend alapján, egy központi számítógépes program segítségével születik meg.
A felvételi döntésről 2019. április 30-ig határozatot küldünk a szülőknek.

 

Pontszámításunk: pdf